Nekoliko dana dijeli nas od najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa stoga podsjećamo i pozivamo sve da posjete Pećinski park Grabovača 2. travnja jer od 15 sati počinje vrlo zanimljiv program „Uskrsa na Grabovači“.

Odrasli i djeca zasigurno će uživati u uskrsnom „šarenom gnijezdu“, kokama, pilićima i pisanicama, zečićima, vjenčićima i košaricama, dekoracijma koje su izradili vrijedne ruke dječice koja su sudjelovala na uskršnjim radionicama u Narodnoj knjižnici Općine Perušić proteklih mjesec dana.

Ono što je najviše razveseliti najmlađe zasigurno je potraga za skrivenim pisanicama u kojima ih očekuje skriveno slatko iznenađenje, ali i natjecanje u „tucanju jaja“, odabira najljepše pisanice, utrke u nošenju jaja na žlici… Naravno, na radionicama će oni najmlađi izrađivati zečiće te bojati pisanice od stiropora pomoću vodenih bojica, tempera ili flomastera kojima će se kititi grane, a šarena jaja moći će ponesti kući. Za one velike, tu je kotlić i zabava uz DJ-a.

Pećinski park Grabovača svima daje na znanje da ponovno organizira i Dane otvorenih vrata s

promotivnim cijenama individualnih ulaznica od 2. -22. travnja od 30 kuna, a na dan manifestacije od 9 sati svima je omogućen besplatan posjet špilji Samograd.

Gs Press / Turistička zajednica Općine Perušić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.