Himnom Republike Hrvatske započela je danas svečana dodjela Spomenice domovinske zahvalnosti, spomen znački, iznimnih promaknuća i prigodnih nagrada u Policijskoj upravi ličko-senjskoj. Na samome početku minutom šutnje prisjetili smo se svih onih koji više nisu s nama, svih kolega policajaca, suboraca i svih branitelja koji su položili živote u obrani naše domovine.

Za 2017. godinu Odlukom  predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, Spomenicom domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu u Policijskoj upravi ličko-senjskoj odlikovan je policijski službenik Ante Gabelica, a odlikovanje mu je uručionačelnik policijske uprave Josip Biljan koji mu je u ime ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića i u svoje osobno ime uputio iskrene čestitke.

Potom su umirovljenim policijskim službenicima uručene spomen značke, dok su policijski službenici Maja Brozičević i Marijan Bešić Rješenjem ministra unutarnjih poslova iznimno promaknuti u više zvanje, a policijskim službenicima koji su se svojim radom istaknuli uručene su prigodne nagrade.

Na kraju svečanosti, načelnik policijske uprave čestitao je svim nagrađenim službenicima, te im zaželio sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu 2018. godinu.

Gs Press / PULS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.