Klaster Lika Destination 25. srpnja 2019. godine organizira stručno turističko vođenje starogradskom jezgrom Grada Gospića pod nazivom „Upoznaj Gospić“, koje se održava  kao aktivnost projekta „Turistički Grad Gospić“ a Provedbu programskih/projektnih/manifestacijskih aktivnosti sufinancira Grad Gospić.

S obzirom da se u Gradu Gospiću i njegovoj okolici stanovništvo sve više okreće turizmu posebno iznajmljivanju privatnog smještaja te da kao rezultat tomu sve više turista posjećuje Grad Gospić i njegovu okolicu, želimo stanovnike Grada Gospića prisjetiti ili naučiti o povijesti starogradske jezgre te njezinim zanimljivostima kako bi svojim gostima i turistima mogli što kvalitetnije i bolje ispričati zanimljivosti vezane za Grad Gospić. Kako bi stanovnici Grada Gospića dobili stručne i zanimljive informacije turističko razgledavanje vodit će stručni vodič iz Udruge turističkih vodiča Like. 

Program započinje u 19:00 sati na Trgu Stjepana Radića u Gospiću. Nakon zajedničkog fotografiranja kreće razgledavanje starogradske jezgre Grada Gospića uz stručno vodstvo. Predviđeno trajanje obilaska je 2 sata odnosno do 21:00 sat.

Ova manifestacija idealna je prilika i za međusobno upoznavanje posebno nositelja turističkih ponuda kako bi svojim gostima mogli preporučiti aktivnosti ostalih nositelja turističkih ponuda, svoju ponudu nadograditi i obogatiti drugim aktivnostima te gostu pružiti što bolju i kvalitetniju uslugu.

Pozivamo Vas da i Vi na jedan dan budete turist u svom gradu te se prisjetite ili čujete neke nove i zanimljive priče o kulturno-povijesnoj baštini Grada Gospića koje možda niste znali ili ste ih zaboravili.

Klaster Lika Destination

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.