UDVDR Kostrena pobjednik je ovogodišnjeg izdanja malonogometnog turnira “Heroji Domovinskog rata” u Karlobagu. Dečki iz Kostrene u finalu turnira su na penale (3:2) pobijedili domaćine i prošlogodišnje pobjednike turnira MNK Karlobag.

U utakmici za treće mjesto udruga SJP Tigar slavila je protiv ekipe 9. GBR Vukovi 1:0.

Ovaj tradicionalni turnir organizira se sedmu godinu za redom u povodu proslave VRO „Oluja“. Jedna od novosti ovogodišnjeg turnira bila je humanitarna lutrija u organizaciji TZ Karlobag, Osnovne škole Karlobag i sportsko-kulturne udruge Fortica, a prikupljenim novcem će se kupiti medicinska oprema koju će organizatori darovati ambulanti u Karlobagu.

Dio spektakla u Karlobagu pripao je i najmlađima. Uoči polufinalnih utakmica svoj su nastup odradili juniori športsko-kulturne udruge „Fortica“.

Vrhunac nogometne večeri u Karlobagu bio je posebno priređen program za sve stradale branitelje u Domovinskom ratu. Organizator je pripremio bakljadu, a u sve se uključile i pune tribine stadiona Laktinac.

Ovogodišnje Heroje Domovinskog rata podržali su hrvatski reprezentativac Dejan Lovren i izbornik Zlato Dalić. Lovrenov dres s potpisom i knjiga “Rusija naših snova” izbornika Dalića u podijeljene su u humanitarnoj lutriji.

Nakon podjele pehara i medalja najuspješnijima proslava se preselila u Beach bar Tatinju.
Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.