Nakon niza svečanosti kojima je prigodno obilježen Dan državnosti u Gospiću župan ličko-senjski dr. Darko Milinović u prostorijama Županije je primio članove udruge Ličana “Vila Velebita” Zagreb.

-Čestitam udruzi “Vila Velebita”, svim njihovim članovima, potpredsjednicima i predsjedniku. Ovo je udruga na koju ja kao župan ličko-senjski sam ponosan i nadam se da ćete zajedno sa nama kroz sinergiju, ideje, projekte, razvijati Gospić, sve općine i gradove, kao i Ličko-senjsku županiju u cjelini. Ovo što smo danas napravili je očuvanje naše tradicije. Ako se ne snađemo kao društvo, kao država, onda će nam samo nažalost ostati otkrivanje spomenika kako bi se prisjećali naše tradicije.. Svima vama sam na raspolaganju, kao i svima onima koji ovu županiju smatraju svojim domom, kazao je župan Milinović.

Na prijemu udruge “Vila Velebita” uz župana, goste iz Zagreba su ugostili i predsjednica Županijske skupštine Nada Marijanović, potpredsjednik Zlatko Fumić i državna tajnica u Ministarstvu uprave Katica Prpić. Župan ličko-senjski udruzi Ličana “Vila Velebita” je donirao 10 tisuća kuna.

Gs Press / Nick

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.