Dragi naši sugrađani,

imamo jednu najbolju i najdražu vijest. Naime, 3. siječnja 2020. godine na račun Udruge „Pčelice“ gospodin Ivica Tomljenović uplatio je 40.000,00 kn donacija članova HSP-a Podružnica Gospić na čemu im se od srca zahvaljujemo. Zahvaljujući ovoj uplati, i zahvaljujući svim uplatama u mjesecu studenome i prosincu u 2019. godini i do danas 7. siječnja 2020. godine, Udruga „Pčelice“ ponosno objavljuje da je danas uplaćena ponuda Poliklinici Glavić na iznos od 88.000,00 kn za neurorehabilitaciju robotikom za našeg korisnika I. B. Obitelj našeg korisnika ostavit će 2.000,00 kn od pologa za preostali potreban iznos te će im 8.000,00 kn biti vraćeno i time je uplaćena čitava ponuda koja iznosi 90.000,00 kn, ali uključuje nešto manje terapija. Drugim riječima rečeno, građani našeg grada, uz pomoć većih donacija poput Calcita d.o.o. i HSP-a Podružnice Gospić omogućili su da naš mali i hrabri I.B. iduća tri mjeseca provede svakodnevno u Poliklinici Glavić po pet sati dnevno vježbajući za svoj prvi samostalni korak. I na tome vam svima jedno veliko i iskreno hvala. Izuzetno nam je drago što vam svima možemo objaviti dokaz o uplati terapija, a dragim roditeljima olakšati ova tri mjeseca da se barem ne brinu hoće li i kako te koliko dugo moći omogućiti terapije za svoje dijete.

Vas, drage građane obavještavamo da zaustavljamo prikupljanje donacija za I. B. jer je sad za prvi krug terapija prikupljeno i više nego smo očekivali tj. roditelji sredstva planirana za ovaj krug terapija sada mogu čuvati za drugi krug terapija jer je do danas prikupljeno ukupno 87.644,95  donacija građana. Također ćemo našeg korisnika podržati i u drugom krugu terapija te vjerujemo da ćemo svi zajedno opet uspjeti skupiti ovaj put u pola manje sredstava kako smo u razgovoru s roditeljima doznali. No o tome ćemo vas obavijestiti na vrijeme.

Iskreno, nemamo riječi kojima vam se svakome od vas želimo zahvaliti, i mi „Pčelice“ i roditelji I. B. presretni smo da je ovaj izazov uspješno prevladan uz pomoć dragih ljudi velikoga srca.

 – UKUPNO = 87.644,95 kn –

Dragi ljudi, hvala vam svima na pomoći, hvala vam na ljudskosti, hvala vam na podršci!

Udruga Pčelice

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.