Ušli smo u posljednji tjedan ovogodišnjeg ljetnog memorijala, ispred nas su posljednja kola po skupinama koja će nam riješiti dvije nepoznanice,tko će sa četvrtih mjesta iz grupa A i B u daljnje natjecanje.
Od srijede (09.08.) kreću četvrtfinalni dvoboji,poznati parovi su A2 Sveti Rok – B3 Barbari i B2 Gradina Bilaj – A3 Caffe bar Miro,dok lideri skupina Kaniška i Bodeži Gs svoje protivnike saznati će večeras,odnosno sutra.
Večeras se igraju utakmice posljednjeg sedmog kola skupine A.
U borbi za četvrto mjesto najbolje stoji ekipa D I D koja pobjedom nad Marakanom riješava sve zavrzlame i dolazi do pozicije A4.
Ukoliko Marakana bude uspješnija u tom dvoboju i Sveti Rok porazi Brze i Žestoke u drugi krug će upravo Marakana.
Treća varijanta iz ove situacije može Brzima i Žestokima biti sretna,a trebalo bi se odigrati da Marakana svlada D I D,a Brzi i Žestoki pobjede favorizirane svetoroćane u tom slučaju “Brzi” bi bili A4 i u četvrtfinalu išli bi na B1 Bodeže Gs.
U skupini B nešto je jednostavnija situacija za četvrto mjesto,odlučiti će međusobni dvoboj između SUSJEDA i BOMBISA sretniji i spretniji iz tog dvoboja će u četvrtzavršnici na branitelja naslova A1 KANIŠKU.
Dakle nakon današnjeg i sutrašnjeg dana kreće nam knockout faza,a u petak 11.08 čeka nas finalni dan i saznati ćemo novog pobjednika memorijala HEROJI GRADA GOSPIĆA U DOMOVINSKOM RATU !!!

Raspored 7.kola skupina “A”
(ponedjeljak 07.08)
18:30h BRZI I ŽESTOKI – SVETI ROK
19:50h OGI I ŽOHARI – CB MIRO
21:15h D I D – MARAKANA
slobodna KANIŠKA

Rapored 7.kola skupina “B”
(utorak 08.08)
18:00h L.OSIK-VUKŠIĆ – GRADINA BILAJ
19:00h SUSJEDI – BOMBIS
20:20h DIJAMANTI – BODEŽI GS
slobodni BARBARI

Gs Press / Miroslav Meske Mesić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.