U protekla 24 sata (12./13. lipnja 2018. godine) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je pet prometnih nesreća i tri narušavanja javnog reda i mira.

Promet

Dvije prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Korenice i Otočca. U njima je jedna osoba teško ozlijeđena, a dvije lakše.

Izdvajamo prometnu nesreću koja se dogodila jučer u 15.25 sati u Tuku Bjelopoljskom, Općina Plitvička Jezera, kada je 54-godišnjak iz Zagreba, upravljajući motociklom zagrebačke registracijske oznake, započeo pretjecati vozilo ispred sebe, iako se iz suprotnog smjera kretalo drugo vozilo te je naglo zakočio i pao s motociklom na kolnik. Vozač motocikla je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Gospiću.

Apeliramo na sve koji uživaju u vožnji motociklom da ne pridonose crnim brojkama nego da poštujući propise, defenzivnom vožnjom i promišljanjem, u prvom redu o sebi samima, ali i sigurnosti drugih sudionika u prometu, pomognu da svako njihovo putovanje završi sretno na željenom odredištu.

Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Korenice (2) i Otočca (1).

Javni red i mir

Narušavanja javnog reda i mira počinjena su tučnjavom na području Otočca, te svađom i vikom na području Korenice i Karlobaga.

Protiv počinitelja će biti podnijeti optužni prijedlozi nadležnim prekršajnim sudovima.   

Gs Press / Policijska uprava ličko-senjska

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.