Dobrovoljno vatrogasno društvo Lovinac  od danas je bogatije za jedno vatrogasno vozilo. Na ovaj je način ovaj DVD tehnički ojačan, kako bi bio što učinkovitiji u netom započetoj protupožarnoj sezoni. U ime Javne vatrogasne postrojbe Gospić ključeve cisterne je predsjedniku DVD-a Lovinac  Andriji Ostoviću predao  zamjenik JVP Gospić Željko Došen. Primopredaji su također bili nazočni zamjenik gradonačelnika Grada Gospića Ivan Biljan, zapovjednik Vatrogasne zajednice Ličko senjske županije Hrvoje Ostovićpročelnik Područnog ureda zaštite i spašavanja Gospić Joso Živković, načelnik Općine Lovinac Hrvoje Račić i predsjednik Općinskog vijeća Lovinac Joso Vrkljn-Jotan.

Hrvoje Ostović,  zapovjednik Vatrogasne zajednice Ličko senjske županije prilikom uručenja cisterne istaknuo je kako je to primjer zajedništva, koje je u vatrogasnim krugovima nezamjenjiv instrument rada i funkcioniranja.

Ovaj je čin bio još jedna potvrda dosadašnje odlične suradnje vatrogasaca Gospića i Lovinca,  kao i Stožera zaštite i spašavanje Gospić koja se u praksi potvrdila tijekom mnogih intervencija.

GS Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.