NAGRADA PLATFORME “TRIPADVISOR” Vrijednim priznanjem Linden TreeRetreat&Ranch rangiran među 10%najboljih pružatelja smještaja na svijetu

 Nagrade Tripadvisora su među najvećim mogućim priznanjima u turizmu. Tripadvisor je najveća svjetska turistička online platforma i najposjećenija turistička stranica u svijetu, odnosno polazna točka svakog putovanja.

Tripadvisor dodjeljuje Travellers’Choice nagradu za smještaj, atrakcije i restorane koji dosljedno dobivaju odlične kritike od putnika i svrstavaju se u prvih 10% objekata na Tripadvisoru. Linden Tree Retreat & Ranch  iz Velike Plane u Donjem Pazarištu, malom mjestašcu u srcu Like dobitnik je za 2020.godinu ovog prestižnog priznanja.

Ova nagrada je prepoznavanje našeg napornog rada i zalaganja mojeg tima .Kao pionire transformativnog turizma u Hrvatskoj posebno nas veseli da smo prepoznati od strane TripAdvisora. Zahvalni smo na prilici da podijelimo ljepote naše zemlje sa gostima u  našem smještaju i našim izletima kaže gospodin Bruce Yerkovich koji je vlasnik nagrađenog Rancha.

TZG Gospica

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.