U Hrvatskoj ukupno 1704 zaražena, jučer umrlo još 6 osoba

0

NAJVIŠE umrlih u jednom danu od početka epidemije, njih šestero i 54 novozaraženih zabilježeno je jučer u Hrvatskoj. S 54 nova slučaja ukupan broj zaraženih porastao je na 1704, oporavljeno je 15 novih bolesnika pa je ukupan broj oporavljenih porastao na 415, dok je broj umrlih porastao na 31, nakon što je od jučer umrlo još šest osoba, najviše u jednom danu, izvijestio je jučer u 14 sati Nacionalni stožer civilne zaštite.

Ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) Krunoslav Capak rekao je da od početka epidemije u Hrvatskoj nije toliko osoba umrlo u jednom danu.

Veliki problem stvara ulazak koronavirusa u staračke domove. Dosad je koronavirus potvrđen u sedam domova: Domu za starije u Splitu, Domu za starije u Dicmu, Domu Florence u Seget Vranjici, Domu za starije u Dubrovniku, Domu za starije u Makarskoj, Domu za starije u Pločama i Domu za starije u Koprivnici. Najviše je slučajeva zabilježeno u splitskom Domu gdje je zaraženo preko 50 štićenika i 11 djelatnika. Zatim slijedi Dom u Pločama gdje je zaraženo ukupno 18 ljudi.

Gs Press / index.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.