GOSPIĆ – Gospićka gimnazija od ove školske godine sudjeluje u tri međunarodna projekta u okviru programa Erasmus + koji uključuju međunarodnu razmjenu učenika i nastavnika zemalja sudionica.

U periodu od 7-11 ožujka u okviru projekta “The Effect of Children on Consumerism and Sustainable Consumption Training” delegacije četiriju zemalja partnera posjetit će gospićku gimnaziju.  Koordinator ovog projekta je Turska, a zemlje partneri su Italija, Portugal i Rumunjska.
Neki od ciljeva projekta su olakšavanje komunikacije na stranom jeziku kroz korištenje engleskoga jezika kao platforme za pristup znanjima o različitim temama i situacijama, razvijanje digitalnih i jezičnih kompetencija, promicanje timskoga rada i razvijanje više inteligencije, upoznavanje i razumijevanje naših partnera, razvijanje tolerancije i suradnje, primjena dobivenih rezultata u razredu kroz povećanje motivacije i interesa, te promicanje kritičkoga duha. Detalje sa prezentacije ovoga projekta pogledajte u fotogaleriji portala GsPress.

GsPress/N.Mraović

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.