U Gospiću je startala Boćarska liga 2016. koju su povodom Oluje pokrenuli HVIDR-a i Caffe bar „Miro“. Prvi ogled u Ligi imali su domaća ekipa CB „Miro“ i odlična ekipa Sv.Rok koja je pobijedila domaćine sa 2:0 i pokazala da će biti među užim favoritima za visoki plasman.

Druga utakmica između starih znanaca ekipe „Bombis“ i ekipe „DID“ bila je jednosmjerna utakmica,u kojoj je ekipa Bombis sa 2:0 zasluženo došla do “laganih” bodova na startu lige.
Treću utakmicu odigrali su „HVIDR“-a i „Kaniška“, objektivno i realno na kraju je ipak pobijedila bolja ekipa Kaniške sa 2:1.
Na kraju dana 50-ak gledatelja će dugo pamtiti veliku sportsku dramu koju su nam priuštili ekipa „Marakana“ i „Gradina Bilaj“, a pobijedila je sa 2:1 spretnija i sretnija ekipa Marakane koja je u odlučujućem setu slavila (16:15) bila je to utakmica koja,makar je tek odigrano 1.kolo će biti vrlo vjerojatno “ljepotica” lige po svim sportskim segmentima. Drugo kolo Boćarske lige nastavlja se u ponedjeljak, 8. kolovoza. Pokrovitelji lige su Ličko-senjska županija, Grad Gospić i Klub veterana 9. gardijske brigade „Vukovi“.

GsPress/H.J./N.Mraović

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.