U Gospiću je u subotu održan turnir rekreativaca pod nazivom Turnir druženja i prijateljstva.
Turnir je organiziralo Društvo sportske rekreacije Lika-Lu pod pokroviteljstvom Grada Gospića, a isti je otvorila zamjenica gradonačelnika Gospića Marta Grgurić.
Natjecanje je organizirano u dvije kategorije – ženska i mješovita. Sudjelovalo je dvanaest ekipa iz Rijeke, Delnica, Ogulina, Otočca, Oklaja i Gospića.
Pobjednici turnira u obje kategorije bili su ekipa DŠR Lika-Lu. U mješovitoj kategoriji drugo i treće mjesto osvojila je ekipa DŠR Parejda iz Delnica koji su nastupili sa svoje dvije ekipe – ekipa Omega drugo mjesto, a ekipa Alfa treće mjesto. U mješovitoj kategoriji su još nastupili DŠR Oklaj, ekipa Gospić i ekipa Nas 6 iz Gospića.
U ženskoj kategoriji drugo mjesto osvojila je ekipa OK Otočac, a treće ekipa DŠR Otočac. U toj su kategoriji još nastupili ekipe DŠR Ogulin, ekipa Sestre iz Ogulina i ekipa Vatrene iz Rijeke.
Turnir se u Gospiću pod ovim nazivom organizira drugi put uz sudjelovanje oko 80 natjecatelja.
– Članovi DŠR Lika-Lu svojim su angažmanom doprinijeli uspješnosti turnira, kojim smo željeli Gospić prikazati u najboljem svijetlu, te vjerujemo da nam je to pošlo za rukom. Želja nam je da turnir postane tradicionalni, kao i slijedeći koji ovim putem najavljujemo, turnir “Odbojka – to je život” povodom Dana Grada Gospića za građane našega grada u srpnju 2016., priopćeno je iz DŠR Lika-Lu.
GsPress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.