U Bjelovaru umrla žena (33), imala je koronu, sepsu i teške bolesti

0

NACIONALNI stožer objavio je kako je u posljednja 24 sata od koronavirusa umrlo 8 ljudi, a među njima je i ženska osoba rođena 1987. godine. Radi se o najmlađoj žrtvi koronavirusa u Hrvatskoj.

Žena je umrla u Općoj bolnici Bjelovar. Zasad nema informacija o tome od čega je još žena bolovala. Kontaktirali smo i tamošnji stožer i bolnicu, no odgovor nismo još dobili. U bolnici su nas zatražili pismeni upit pa ćemo odgovor objaviti čim ga dobijemo.

Prema neslužbenim informacijama, žena je imala brojne komorbiditete i dugo je bolovala od teških bolesti. Kako je ravnatelj bolnice kazao za 24 sata imala je dokazanu sepsu i multiple rezistentne bakterije.

Jučer umrla 39-godišnjakinja

Ovaj podatak stigao je nakon jučerašnje vijesti da je u Zagrebu umrla 39-godišnjakinja (1981.) koja je preminula u KB-u Dubrava. Index je doznao kako je imala teške autoimune bolesti od kojih se liječila u drugoj bolnici te je prije pet dana prebačena u KB Dubrava, a do danas je bila najmlađa žrtva zaraze koronavirusom.

Covid joj uzrokovao upalu pluća

“Radi se o bolesnici koja se od ranije liječila od teških autoimunih bolesti. U Kliničku bolnicu Dubrava je premještena iz druge zdravstvene ustanove 14. 10. 2020. g. zbog upale pluća uzrokovane virusom SARS CoV-2”, odgovorio je Indexu ravnatelj KB-a Dubrava prof.dr.sc. Srećko Marušić.

Brat preminule žene oglasio se jučer na Facebooku, napisao je kako je uzrok smrti krvarenje.

“To mi je sestra, bila je jako bolesna, imala je problema s jetrom, a organi su joj otkazivali, a ne nikakva korona. Uzrok smrti je što je iskrvarila”, napisao je na Facebooku.

Gs Press / index.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.