TKO SU RUKOMETAŠI I ŠTO PREDSTAVLJA RUKOMETNI KLUB “GOSPIĆ”???

Ako želite biti ozbiljan klub morate imati vrhunsku organizaciju. Svaki puta kada pomislite da ne može bolje i više, sjednite, razmislite, sigurno će vam sinuti veliki broj ideja kako poboljšati određene stvari ili možda unijeti nešto novo što će klub uvesti u još ozbiljnije vode.

Uprava Rukometnog kluba “Gospić” svakodnevno unaprjeđuje klub, te je nakon prve brošure/biltena (izvješće odrađenoga u sezoni 2016./2017. i plan rada za sezonu 2017./2018.) izdanog u lipnju 2017. godine krenula u izradu novog, opširnijeg.

U novoj brošuri rukometaši na 59 stranica predstavljaju klub od uprave, organizacije, trenera, pa do najmlađih članova.

Detaljno donose rezultate i uspjehe svih grupa koje su u sezoni 2017./2018. djelovale u klubu, od seniora pa do malog rukometa, događaje koje su sami organizirali kao i one koje su podržali a bili su u organizaciji drugih udruga na području Gospića.

Bilten također donosi i globalni dvogodišnji (2018.-2020. godine) plan rada, odnosno smjernice koje pokazuju kojim putem je uprava odlučila razvijati klub u spomenutom periodu.

Članovi uprave su veoma ponosni na ovaj dokument koji ustvari predstavlja dugogodišnji mukotrpni rad, trud i znoj svih članova kluba.

Bilten možete pročitati na sljedećem linku: https://drive.google.com/file/d/1_pRqotiTeq-MWllcT6e6KEvYvNx0amAi/view

RK Gospić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.