Tijekom proteklog vikenda (26. – 29. listopada 2018. godine) na području Policijske prave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo, tri prometne nesreće i tri narušavanja javnog reda i mira.

 Kriminalitet

U subotu u Podudbini, Općina Udbina, nepoznati počinitelj provalio je u više osobnih automobila, te je iz osobnog automobila zadarske registracijske oznake otuđio novčanik sa osobnim dokumentima i novcem u vlasništvu 52-godišnjaka s područja Posedarja.

Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Promet

Prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Otočca (2) i Korenice (1).

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga.

 U tom periodu utvrđeno je ukupno 56 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 2 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola.

 Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je noćas u Vagancu (1.81 g/kg) kod 54-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Javni red i mir

Narušavanja javnog reda i mira počinjena su svađom i vikom na području Gospića i Otočca, te držanjem životinja bez nadzora na području Gospića.

Protiv počinitelja će biti podnijeti optužni prijedlozi nadležnim prekršajnim sudovima.

Gs Press / Policijska uprava ličko-senjska

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.