THE PURSUIT OF HAPPYNESS

Ivana Bičanić, odabrala je Rijeku za snimanje svoje prve modne kampanje za svoj zadarski brand torbica ChicIB uz odličan styling Katarine Mamić

Rijeka, 23.5. – Ivana Bičanić predstavlja svoju prvu kampanju za proljeće/ljeto Dream kolekciju torbica, jednostavnog naziva The pursuit of happyness.

Novi brand modnih dodataka ChicIB predstavljen je prvi puta ove zime, a svojim drugačijim i zanimljivijim dizajnom vrlo brzo osvojio je brojne djevojke i žene koje vole moderan izgled i jednostavnost odjevnih kombinacija.

„Moja želja bila je stvoriti torbicu koja će osim mojih potreba, zadovoljiti i želje ljepšeg spola. U vječitoj potrazi za savršenom torbicom, došla sam na ideju da sama sebi kreiram torbu koja će osim trendy izgleda biti prihvatljiva i veličinom i nosivošću. Veoma mi je drago što se moje torbice nose, ne samo kao modni dodatak, već i kao nakit“, naglasila je Ivana koja je veoma ponosna na pozitivne kritike kako djevojka i žena tako i medija.

Vjerna svom dosadašnjem stilu, u prvoj kampanji, predstavila je modele torbi koji uz već viđene modele prate i veće, ležernije torbice te nove pismo, večernje modele koji će savršeno pristajati uz svečane haljine i večernje toalete.

Zakovice i resice glavni su detalji nove Dream kolekcije koji uz elegantan izgled daju jedan urbani i streetstyle štih. Lanci koji dolaze u srebrnoj ili zlatnoj varijanti nose se kao jednini poželjan nakit.

Neobične, a opet vrlo jednostavne, senzualne, a opet lako nosive, ChicIB torbice postale su modni dodaci koje svaka žena poželi imati u svome ormaru.

The pursuit of happyness kampanja, po želji Ivane, snimana je u Rijeci te je i za svoje modele izabrala dvije prekrasne Riječanke Vanju Rakić i Stellu Narančić. Za styling se pobrinula Katarina Mamić, koja je već poznata široj javnosti svojim profinjenim haljinama i uvijek drugačijim kreacijama.

Kampanju je osmislila Minela Đivoje, dok se cijela modna priča odvijala ispred objektiva riječkog fotografa Arsena Miletića.

„Inspiraciju smo pronašli u jednom sasvim običnom jutru dviju djevojaka, nakon cjelovečernjeg eventa. Igrom slučaja ostaju bez prijevoza te se nađu izgubljene daleko od grada…Priča je krenula sama po sebi, a zahvaljujući Arsenu Miletiću ispričana je kroz predivne fotografije.“, otkrila je Minela Đivoje.

Kolekcija Dream dostupna je putem ChicIB bags Facebook stranice i Instagram profila.

  • Photo: Arsen Miletić
  • Models: Vanja Rakić i Stella Narančić
  • Bags: Ivana Bičanić/ChicIB
  • Styling: Katarina Mamić design
  • Created: Minela Đivoje
  • Hair and nails: Arifa Saršon

Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.