Tesla s mladim rukometašima

0
  1. “Tesla in Lika”, projekt i autentični festival posvećen Nikoli Tesli povezuje sve dobrobiti koje nam je najveći svjetski izumitelj poklonio. Radi se o festivalu inovacija, znanosti, sporta i zabave koji će se održavati od 6.-9. lipnja 2019. godine Gospiću i njegovoj okolici.

Rukometni klub Gospić pozvan je da ovaj hvalevrijedan projekt podrži u subotu, 8. lipnja 2019. godine, kada su na Trgu Stjepana Radića u Gospiću u prijepodnevnim satima organizirana sportska događanja.

Trenerica Dubravka Rukavina je s dječacima i djevojčicama (2008. godišta i mlađi) odradila prezentaciju rukometa. Svi pristuni su mogli vidjeti kratki prikaz rukometne utakmice i uživati u talentu naših rukometaša koji se s turnira diljem Hrvatske gotovo bez iznimke vraćaju s brojinim ekipnim i individualnim nagradama.

Ponosni što smo imali priliku odazvati se na poziv organizatora da sudjelujemo i budemo dio ovog lijepog projekta. U prilog cijelom događaju je, osim slikanja s Teslinim dvojnikom, išao i jedan jako lijep i sunčan dan, te žitelji Gospića svakojake životne dobi koji su ovom događaju dali posebnu notu i toplinu.

RK Gospić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.