foto: Čitatelj

Oko 15 sati  na državnoj cesti  A-1, kod Svetog Roka na 215. kilometru u smjeru prema sjeveru, dogodila se danas teška prometna nesreća. U lančanom sudaru sudjelovalo je šest vozila i jedan motocikl. Zbog vrlo velike brzine kretanja i skliskog kolnika njemački motociklist (41) izgubio je kontrolu nad vozilom, udario u zaštitnu ogradu i tako izazvao lančani sudar u kojem  je  na licu mjesta poginuo. Ozlijeđeno je osam osoba, od kojih je šest prevezeno u OB Gospić, a dvije u OB Zadar.

Zbog ove prometne nesreće  između čvora Maslenica i čvora Sveti Rok  u smjeru Zagreba obustavljen je sav promet. Vozila se isključuju na čvoru Maslenica, obilaze državnom cestom (DC54) prema Gračacu i uključuju se na autocesti na čvoru Sveti Rok. Zbok kiše koja povremeno pada na većem dijelu auto-ceste A-1 na ličkoj dionici brzina kretanja vozila ograničena je na 100 km/h.

GS press

U 14,52 na A-1, 215 km., smjer sjever dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo 6 vozila i 1 motociklist, koji je smrtno stradao, ODO Gospić izlazi na licu mjesta.

PULS

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 između čvora MASLENICA i čvora SVETI ROK u smjeru Zagreba obustavljen je promet. Vozila se isključuju na čvoru Maslenica, obilaze državnom cestom (DC54) prema Gračacu i uključuju se na autocesti na čvoru Sv. Rok. Kolnici su mokri i skliski mjestimice u Istri, Hrvatskom primorju i Gorskom kotaru. Povremeni zastoji i vožnja u koloni mogući su na dionicama gdje traju radovi i vozi se uz privremenu prometnu regulaciju. Vozače pozivamo da brzinu i način vožnje prilagode trenutačnim uvjetima na cesti i pripaze na sigurnosnu udaljenost između vozila. IZVANREDNE SITUACIJE I OGRANIČENJA NA AUTOCESTAMA: -kolona

HAK

Gs Press / PULS / HAK

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.