Da ovo barem Toše može ovo čuti… Slavonci će vas naježiti svojom izvedbom pjesme ”Igra bez granica”

Svaki mjesec listopad je tužan jer se obilježava dan kada nas je zauvijek napustio Toše Proeski. 16. listopad je dan koji je teško zaboraviti jer Toše je ipak bio najveća pjevačka zvijezda na ovim prostorima.

Tamburaši Garavi iznimno su poštivali ovog glazbenika, no iako nikada nisu s njime surađivali svako malo ga se sjete i žale što ovaj glazbeni slavuj nije i danas s nama.

Garavi su Toši u čast odlučili njegov najveći hit ”Igra bez granica” prepjevati u slavonskoj verziji, točnije uz tamburicu. Cover koji su snimili ima samo jedan cilj, a to je da se Toše nikada ne zaboravi te da mu makar na ovaj način pokažu golemo poštovanje koje su gajili prema njemu.

”Bliži se obljetnica smrti Toše Proeskog. Nismo imali priliku s njime raditi, ali smo ga poštivali i stoga mu posvećujemo tamburašku ”Igru bez granica”. Neka se nikada ne zaboravi Toše”, napisali su dečki uz video koji su objavili na svojem facebook profilu.

Da je barem Toše može čuti 🙁

Bliži se obljetnica smrti Toše Proeskog 🙁 Nismo imali priliku s njime raditi, ali smo ga poštivali i stoga mu posvećujemo tamburašku ''Igru bez granica'' 🙁 Neka se nikada ne zaboravi Toše

Objavljuje Garavi u Utorak, 1. listopada 2019.

FOTO: Nikola Zoko

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.