Ispraćaj stare i doček 2020. godine u podne  bio je na Baškim Oštarijama (opet) ugođaj za pamćenje. Ako je pametnome i kiša dobra glazba, a jedan čovjek dobro društvo, onda ne treba niti spominjati da su se u poduzeću „Vegium“ iz Karlobaga svojski potrudili da i današnji događaj ostane zapisan kao vrijedan pažnje. Čak i puno više od toga.


Kod hostela na Baškim Oštarijama  okupilo se danas poveće društvo. Nije se pri tome pitalo tko je s kime stigao jer su svi disali kao jedan. Delicije ovoga hostela odavno su po rejtingu prešle granice Like i Hrvatske pa stoga ne treba niti čuditi da su ambijentalni mirisi spojeni s vrhunskim okusima zagospodarili hostelom i njegovom okolinom. Dodamo li tome mladu pjevačku zvijezdu Borisa Rogoznicu iz Zadra koji je hitove „sipao kao iz rukava“, kao i domaće snage iz TS „Velebit“, onda je danas u podne na Velebitu sve bilo „na visini zadaće“.

Uz odlična jela i piće, dobru glazbu i ambijent hostela stvorila se danas izuzetna atmosfera. Dostojna bilo kojeg kutka „lijepe naše“. Osim Ličana na Baškim se danas čulo i puno Dalmatinaca, poneki Zagrepčanin, Senjanin… Dakako uz pratnju lijepšeg spola. Kao i svake godine s gostima se družio načelnik Općine Karlobag Ivan Tomljenović. Osim najboljih želja svim gostima, na Baškim Oštarijama nije bilo ispraznih političkih poruka i govora. Samo dobre želje i nada da nam se te želje i ostvare.

GS press

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.