Sveti Nikola,  najveći prijatelj djece, niti ove godine nije zaboravio Dječji odjel Opće bolnice Gospić. Darovi, ugodno druženje, uređen interijer Dječjeg odjela, nastup učenika OŠ „dr. Ante Starčević“ Klanac-Pazarište i brojni čestitari-sve je stvorilo ambijent primjeren ovome blagdanu. U ime Opće bolnice Gospić na svemu ovome zahvalila se ravnateljice dr. Sandra Čubelić.

-Hvala vam svima što ste i ove godine s nama, desetu godinu za redom. Nije nas zaboravila Zajednica žena „Katarina Zrinska“, Mladež HDZ-a, Društvo naša djeca“ Gospić, Udruga likovnih umjetnika „Lika“ Gospić, a nije nas zaboravio ni Sveti Nikola. Mi za svako godišnje doba imamo drukčije ruho Odjela. Za zimski ugođaj pobrinule su se Ana Milinković, koja je vrijedno crtala, kao i učiteljice Ruža Jelić, Elizabeta Starčević i Lidija Jelić. Moram posebno  zahvaliti ravnateljici OŠ „dr. Ante Starčević“ Klanac-Pazarište gospođi  Mariji Čović koja nam je s  učiteljicama dovela skupinu učenika da bi svojim nastupima uveličali ovu priredbu, rekla je dr. Čubelić. Predsjednica Zajednice žena „Katarina Zrinska“ ličko-senjske županije Marta Grgurić predala je Dječjem odjelu LCD TV-prijemnik i mnoštvo darova.

-Svake godine vas nastojimo posjetiti, a darovi su pri tome možda najmanje važni. Važno je da vas posjetimo, važno je da se vi djeco dobro osjećate i da Dječji odjel bude sve bolje opremljen i svaki put ga zateknemo ljepše uređenog, rekla je u čestitci Marta Grgurić. U ime Društva „Naša djeca“ Gospić darove je donijela predsjednica Sanja Puškarić, dok je u ime Udruge likovnih umjetnika „Lika“ s poklonima stigao predsjednik Nikica Jelić. Onda se pojavio Sveti Nikola.

-Ja sam svojem Krampusu dao slobodan dan jer znam da ću ovdje zateći samo dobru djecu. Primio sam mnoga pisma od vas. Neki su željeli slatkiše, drugi igrače, djevojčice vole lutke, neki su mi čak pisali da žele brata ili seku. Ja sam ipak donio puno dobrih želja za vaše zdravlje, nešto slatkiša, slikovnica i  igračaka. A najvažnije je što smo danas skupa i što se možemo proveseliti, govorio je Sveti Nikola koji je dočekan i ispraćen skandiranjem okupljenih mališana. Učenici OŠ „dr. Franjo Tuđman Klanac-Pazarišta izveli su prigodan program satkan od igrokaza, recitacija i puno dobrih želja svoj dobroj  djeci.

GsPress

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.