‘Sveta Kata, snijeg na vrata’, narodna je hrvatska izreka. Od početka vikenda će svakim danom biti sve svježije, a već početkom idućeg tjedna mogli bi nas zadesiti i prvi jutarnji minusi kao i mraz. Ni dnevne temperature neće biti visoke…

Toplom vremenu danas dolazi kraj, a već krajem dana doći će do osjetnijeg prodora hladnijeg zraka. Najviše će se to osjetiti u četvrtak ujutro u kontinentalnom dijelu zemlje gdje bi se temperature mogle spustiti na pet Celzijevih stupnjeva što je otprilike dvostruko hladnije u odnosu na prethodne dane, ali i tjedne.

Nadolazeće zahladnjenje u početku neće donijeti padaline, ali u utorak i srijedu moglo bi biti nešto kiše, ali i snijega koji je moguć u gorskim predjelima dok se do nizina središnje Hrvatske možda spusti tek susnježica.

Čini se da će studeni, koji je dosad više nalikovao na travanj, napokon opravdati svoje ime. Zahladnjenje je stiglo i prema sadašnjim prognozama, trajat će.

Gs Press / 24sata.hr

Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/news/svaki-dan-bit-ce-sve-hladnije-a-iduci-tjedan-moguc-je-i-snijeg-599871?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=599871&utm_campaign=24sata+Facebook+status&fbclid=IwAR2oHcQbt8RRVQDm_ljKRto-fZh0LM0wEJY1ShECKIBgwjsX-KHCRaRPTB0 – 24sata.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.