PROPAO PLAN INTEGRACIJE!!!

Što će Šveđani sad? Nemaju pojma!

Švedska Vlada se malo zeznula kada je posljednjih godina širom otvorila vrata svoje domovine za bezbroj imigranata koji su preplavili ovu zemlju, jer osim kriminala i poplave silovanja od tolikih imigranata nemaju ništa. A tek su sad shvatili, kako prenosi Sveriges Radio, da od njih ni neće biti ništa jer večina novopridošlih migranata niti želi učiti a ne žele baš ni raditi. Naime, Istraživanje koje je proveo švedski Zavod za zapošljavanje, pokazalo je da samo tri do četiri posto imigranata koji su došli u Švedsku u protekle dvije godine pokazuje zanimanje za pohađanje škole i tečajeva. U prijevodu, to znači, da njihove šanse za zapošljavanje drastično padaju,  komentira Annie Rubensson, djelatnica zavoda i dodaje: „Mi se jako trudimo motivirati ih i dodatno ćemo pojačati naše napore kako bi ih informirali o tome što se traži na švedskom tržištu rada. Nismo sigurni da su oni svjesni toga, u načelu, potrebno im je srednjoškolsko obrazovanje da bi dobili stalni posao u Švedskoj,“kaže Rubensson.

Profesor Olof Åslund s Instituta za procjenu politike tržišta (IFAU) kaže kako mnogi imigranti jednostavno ne razumiju da je školovanje potrebno za dobivanje dobrog posla, odnosno nije im to uopće važno s obzirom da imaju dovoljno i previše za život i bez posla. Naime, u lipnju prošle godine  portal SVT objavio je da od 163.000 novopridošlih imigranata, samo njih 494 pronašlo posao što pokazuje da su ideje o upsješnoj integraciji i jeftinoj radnoj snazi pale u vodu. Ali zato u donedavno uređenoj zapadnoj zemlji kriminal raste, nenormalno.

Četrdeset godina nakon što je švedski parlament jednoglasno odlučio promijeniti nekad homogenu Švedsku u multikulturalnu zemlju, nasilni kriminal povećao za 300% a broj silovanja narastao je za preko 1000 posto. Švedska se sada nalazi na drugom mjestu u svijetu po broju silovanja. U godini 1975. policiji je prijavljeno 421 slučaj silovanja; 2014. godine 6620. Radi se o povećanju od nevjerojatnih 1472%.

A stopa kriminala će i dalje rasti, i raste do neizdržljivosti s obzirom da broj migranata koji se ne želi integrirati i učiti te raditi očekivano, također

Priznajem.hr

PROPAO PLAN INTEGRACIJE: Samo 3 posto migranata u Švedskoj želi učiti, a ne žele ni raditi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.