Sve više kritika na rad Gradske uprave. Sada eskaliralo zbog Dana Grada!

0

Na dušebrižničke tekstove Grada Gospića o razlozima nikada lošijeg obilježava Dana Grada Gospića već jutros su se „užarile“ društvene mreže. Naravno da ima i onih koji u svemu podržavaju gradonačelnika, ali od njih 555 manji broj se prihvaća današnjih uobičajenih vidova komunikacije.

Među mnogim građanima Gospića koji je društvenim mrežama  komentirao zadnji natpis gradonačelnika Karla Starčevića je ugledni gospićki poduzetnik Ivica Kovačević Ico čiji tekst prenosimo u cijelosti:

Ico Kovacevic

Grad Gospic piše demantij na statuse po društvenim mrežama…..

Poštovani, smatram da bi bilo korisnije da ste utrošeno vrijeme na pisanje demantija utrošili na obilježavanje Dana Grada pa ako treba i popisali par stotina ljudi, proveli propisane mjere i obilježili taj poseban Dan.

Dalje, nabrajate gradove koji su otkazali ljetna dogadjanja a ne nabrajate one koji to nisu učinili pa predlažem da pogledate npr. Šibenik koji radi niz festivala, naravno uz trud , organizaciju i sve potrebne mjere.

Nije mi jasno o kakvom blaćenju rada Grada pišete, stoga predlažem da pažljivo pročitate status i da demantirate sami sebe.

Novo normalno ne mora biti koncert na Trgu (iako može i to) ali ništa niste poduzeli da 22.7. bude dostojno obilježen

Nisam čuo da se na Radio Gospiću u večernjim satima puštala prigodna glazba, nisam čuo niti bilo kakve zvučnike na Trgu , nisam čuo da ste sa privatnim poduzetnicima obavili bilo kakve razgovore i dali im podršku da se Dan Grada obilježi po manjim lokalima, na više lokacija i uz manje ljudi, već ste uzeli sebi za pravo ulogu Grincha.

Građani bi trebali biti vaši partneri, a ne poslušnici koji se boje napisati svoje mišljenje i koji će strepiti od vaših demantija, objava i sl.

Na kraju Vam predlažem da se ostavite sitnog politikanstva, demagogije i površnosti te da uvažite ljude koji su dali support ovakvom statusu, da razmislite i osluhnete bilo pojedinih i istinskih građana kojima do glavnog Gradskog Trga put traje 15m, a ne 25 km-stoji u tekstu Ivice Kovačevića.

U večernjim satima 22. srpnja, na blagdan sv. Marije Magdalene, atmosfera u Gospiću više je nalikovala na podušje nego li na Dan Grada. Je li uistinu tako trebalo biti??? Ukoliko nemate šlifa i ideja za organiziranje društvenih djelatnosti, obratite se građanima koji očito misle drukčije od vas.

GS press

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.