U organizaciji LAG-a LIKA održani su sastanci dviju radnih skupina u sustavu „Lika Quality“, Radna skupina za proizvode od meda i Radna skupina za voće i povrće. Sastankom je zaokružen prvi krug upoznavanja članova radnih skupina sa samim sustavom „Lika Quality“.

Podsjećamo kako smo u projektu „Lika Quality“ odredili devet Radnih skupina koje će za svako područje identificirati proizvode te izraditi specifikaciju kao temelj za ulazak u sustav regionalne oznake kvalitete.

Uz predstavnike LAG-a LIKA sastanku su prisustvovali proizvođači voća i povrća, proizvođači meda te članovi Pčelarskih udruga koji su aktivno sudjelovali na sastanku i iznosili svoje ideje te prihvatili zadatak izrade specifikacije prema pravilima struke.

Poznato je kako LAG LIKA  zajedno sa svojih 25 partnera, provodi petogodišnji projekt brendiranja destinacije Like i Primorja pod nazivom „INTEGRA LIKA 2020“. U procesu brendiranja regije kao prepoznatljive turističke destinacije izuzetno je važno stavljati na tržište brendiranu hranu kroz sustav „Lika Quality“, naglasio voditelj LAG-a LIKA gospodin Tomislav Kovačević.

LOKALNA AKCIJSKA GRUPA LIKA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.