Hrvatski 2cv (Spaček) Citroёn klub će u Samoboru od 30. srpnja do 4. kolovoza 2019. organizirati “23. svjetski susret Spačeka”, najmasovnije okupljanja vozača i simpatizera vozila koje se neprekidno održava od 1975. godine. Na prvom ovakvom susretu u Hrvatskoj, očekuje se oko 3.000 vozila i više od 12.000 sudionika iz preko 30 zemalja svijeta. U sklopu manifestacije, organizirat će se i avanturističke turističke vožnje diljem zemlje te obilježiti 100 godina Citroёna. Susret organizira Hrvatski 2CV Citroёn Klub sa sjedištem u Samoboru koji već 20 godina okuplja vozače popularnih Spačeka iz cijele Hrvatske.

Tim povodom, najavljujemo održavanje godišnjeg susreta Hrvatskog 2cv Citroёn kluba na kojoj vam želimo predstaviti djelovanje kluba, avanturistički duh sudionika i posjetitelja susreta te promociju turističkih potencijala ovog dijela Hrvatske.

Susret će se održati:

od petka 31. svibnja do nedjelje 02. lipnja 2019. u Kampu Velebit u Baškim Oštarijama

Na susretu se očekuje oko 200 sudionika u 70 ak vozila Spačeka iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Srbije i BIH. U sklopu susreta u subotu 01. lipnja organiziramo turističko-avanturističku vožnju 2CV Velebit Raid na trasi Baške Oštarije-Ravni Dabar-Baške Oštarije

Hrvatski 2cv Citroёn Klub

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.