U organizaciji Hrvatske turističke zajednice, predstavništva u Sloveniji uz potporu TZ Grada Gospića, PPS destinaciju Lika (Gospić, Perušić, Baške Oštarije) će od 21.03. do 24.03.2016..  u sklopu  studijskog putovanja posjetiti Agenti iz Slovenije.

Posjeta Slovenskih  agenata organizirana je s ciljem da se Slovenskom tržištu približe ljepote, znamenitosti te raznolikost  turističke ponude ovoga kraja, s ciljem intenziviranja dolazaka slovenskih turista i približavanja ponude destinacije.

Tijekom četverodnevnog boravka agenti će posjetiti Gospić, Perušić,Baške Oštarije, Izletišta Linden Tree i Rizvan city, Kušaonicu Rakije,Pećinski park Grabovača, MC Nikola Tesla, Muzej Like Gospić, .. . Osim bogate kulturne i prirodne ponude, sudionici će imati prilike doživjeti čari gastronomskih specijaliteta Like.

Dolazak slovenskih agenata u razdoblju predsezone odlična je prilika za predstavljanje novog projekta Hrvatska365 Slovenskom tržištu koje je od iznimnog značaja za Hrvatsku. Isto tako, putovanje će omogućiti vrlo kvalitetno i detaljno  upoznavanje destinacija uključenih u putovanje.

Promidžbene aktivnosti Hrvatske turističke zajednice na Slovenskom  tržištu nastavljaju se i kroz aktivnu suradnju sa predstavnicima tamošnjih medija.

Gs Press / Maja Strilić, bacc.oec

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.