Stranka Bandić Milan 365 – stranka rada i solidarnosti jedina je stranka koja na izvanrednim izborima za Županijsku skupštinu Ličko-senjske županije ima nositeljicu liste. Mi ne smatramo samo deklarativno da su žene jednako vrijedne i sposobne za sve profesije, već tako i aktivno postupamo. Više žena u političkom životu naše Županije donijet će novu kvalitetu i drugačiju dimenziju vođenja politike i brige za zajednicu, jer žene diskriminaciju više primjećuju, što upućuje na iskustvo, ne samo spolne, već i višestruke diskriminacije koju žene nesumnjivo osjećaju. Žene u svim profesijama pokazuju više empatije, sklonosti timskom radu, pregovaranju, razumijevanju potreba različitih društvenih skupina kao što su djeca, mladi, nezaposleni, stariji i nemoćni.

Naša stranka polazi od ideje da su rad i solidarnost temelj suvremenog društva s posebnim naglaskom na osobe u povećanom riziku od siromaštva. Stoga ću se u Županijskoj skupštini Ličko-senjske županije posebno zalagati za projekte koji značajno doprinose ujednačavanju kvalitete obrazovanja, poboljšanju položaja mladih i djece te unaprjeđenju brige za starije i nemoćne , kao i gospodarskim projektima koji ujednačavaju razvoj svih područja Županije.

Radom, solidarnošću, stručnošću i zajedništvom za dostojanstven život svih građana Ličko-senjske županije, 365 dana u godini!

S poštovanjem,

Nositeljica liste za Županijsku skupštinu Ličko-senjske županije

Danijela Bogić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.