Božinović je pozvao umirovljenike da u najvećoj mjeri podižu mirovine na bankomatima. ”Molimo sve građane da u doba isplate mirovina odgode odlazak u poslovnice banaka i daju prednost starijim sugrađanima”, rekao je.

Ministar unutarnjih poslova i voditelj Nacionalnog stožera civilne zaštite Davor Božinović izvijestio je u srijedu da je potpisana odluka kojom se omogućava rad tržnica po striktnim pravilima.

‘Dobili smo zadnju potvrdu iz lokalnih stožera civilne zaštite da su pripravni za poseban način rada tržnica za vrijeme epidemije te je potpisana odluka kojom se omogućava rad tržnica po striktnim pravilima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Odluka stupa na snagu”, kazao je. Božinović je pozvao umirovljenike da u najvećoj mjeri podižu mirovine na bankomatima. ”Molimo sve građane da u doba isplate mirovina odgode odlazak u poslovnice banaka i daju prednost starijim sugrađanima”, rekao je.   Božinović je kazao i kako će se produžiti radno vrijeme trgovina od sedam sati ujutro do 20 sati kako bi se smanjio pritisak uoči Uskrsa zbog povećane potrebe za odlaskom u trgovine.

Gs Press / vecernji.hr

Pročitajte više na: https://m.vecernji.hr/vijesti/stozer-donio-odluku-trgovine-od-cetvrtka-rade-dulje-1392867?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=1392867&utm_campaign=FB%20page%20statusi&fbclid=IwAR3U3mLJfSDONBf7yruSiKdo1G2O4P3-8zqWTLFknOjmTPRsknKaKLdqpns – m.vecernji.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.