Budući se jučer na portalu Lika club pokušalo potpuno neprofesionalno omalovažiti rad Stožera civilne zaštite Ličko-senjske županije te se u tekstu istakla upitnost podataka koje svakodnevno šalje Stožer, primorani smo reagirati. Budući da od portala Lika club nismo zaprimili nikakav upit, što bi bilo minimum profesionalnosti, držimo da je objavljeni tekst nedobronamjeran i da šteti cjelokupnoj situaciji u Ličko-senjskoj županiji .

Radi istine ističemo da testiranja na COVID-19 provode se sukladno epidemiološkim smjernicama te da su svi podaci točni i svakodnevno se objavljuju. Potpuno je nekorektno u ovoj epidemiološkoj situaciji iznositi takve tvrdnje a da se nije kontaktirao Stožer civilne zaštite Ličko-senjske županije.

Na području Ličko-senjske županije do sad je testirano 1829 osoba od čega se najviše testiralo s područja Grada Gospića 651 osoba. Da je potpisnica objavljenog teksta Tena Brnad htjela objektivno informirati, bez obzira što su to navodno mišljenja čitatelja, mogla je zatražiti podatke Stožera koji bi joj bili dostupni te bi imala pravovaljanu informaciju pa ne bi bilo potrebe za ovakvim priopćenjem. Još jednom naglašavamo da je najveći broj testiranih osoba upravo iz Grada Gospića.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE

 

USRED KORONA KRIZE Grad Gospić “lokalnom portalu” mjesečno isplaćuje 18.750 kuna

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.