Gradonačelnik Gospića i predsjednik HSP-a Karlo Starčević dao je za jedan nacionalni portal intervju u kojem je rekao da očekuje da mu se javi Miroslav Škoro.

-Nije se javio, vjerojatno hoće. Ovisno o tome s kojima ljudima je okružen. Ako su pošteni, onda će se sigurno javiti. Ako je okružen ‘uhljebima’, onda neće jer će se oni boriti za svoje pozicije. Meni to nije potrebno. Želim ponovo ujediniti HSP tako da postane vrhunski politički čimbenik bez kojeg nitko u Hrvatskoj ne može doći na vlast, kazao je Starčević.

I dok je Škorin “Domovinski pokret” treća politička sila u Hrvatskoj bez koje se bilo kakva vlast neće moći formirati, Starčevićev HSP od kad ga je preuzeo ne prelazi 1 posto potpore.

Na nedavno održanom skupu pravaša, Karlo Starčević, predsjednik Hrvatske stranke prava, pozvao je sve pravaše da se pridruže HSP-u i ujedine ‘bez kalkulacija i osobnih interesa’.

Postavlja se logično pitanje, zašto bi se bilo koja desna opcija pridružila stranci koja je po svim istraživanjima ispod 1 posto?

Gs Press / c.p.L.O.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.