Na nedavnom političkom skupu HDZ-a u Gospiću, među novinarima se pojavio i propali policajac Željko Popović.  Svi prisutni su slikali i objavili članak na svojim portalima osim njega koji je očito došao ciljem špijunirati i izvještivati nekog tko je sve bio na tome skupu.  Slikao je, ali objavio nije niti jedno slovo. Možda bi to i prošlo bezazleno da nije osramotio hrvatsku zastavu!  Popović je svoju stražnjicu naslonio na državnu zastavu koja je bila obješena na zidu tijekom sastanka. To je onaj isti što svima drži prodike o ponašanju.

Potreba za uvredama i javno sramoćenje drugih

Tome iskrenom karakteru nije dovoljno samo napad na svom blogu “Slobodna laž” već dok ga vozi njegov osobni šofer Kim Jung Karlo smišljaju zajedno uvrede i sramoćenje nepodobnih.  Na nedavnoj obljetnici smrti viteza Damira Tomljanovića “Gavrana”, zamišljenu bolesnu priču su sročili bolesnik vodoinstalater Popović i mali Karlo.  Za vrijeme komemoracije stajao sam i slikao pokraj fotografa vlade RH i snimatelja Hrvatske televizije.  Točni navod bi bilo da smo stajali na travnjaku iza groba, ali to ne bi bilo senzacionalno za Popovićev kalibar.

U DORH-u ima elemenata za kazneno djelo protiv bolesnika ali svrhe nema jer je tolika lista čekanja za naplate ovrha protiv njega da nije moguće obraditi ostale, za zakon možda i zanemarive stvari.

GS press

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.