Pala je i prva „žrtva“ kampanje. Nervozni Račić koji je svjestan da gubi izbore usred je bijela dana napao novina. U popodnevnim satima je ispred jednog kafića u Gospiću verbalno provocirao novinara Marina Smolčića.

RAČIĆ PROMOVIRA PUSIĆKU I POLITIKU DA JE HRVATSKA AGRESOR

Da podsjetimo, Račić se nalazi zajedno sa Z. Milanovićem i V. Pusić na listi za parlamentarne izbore, promovirajući njihova razmišljanja o slučajnoj državi i tvrdnji da je Hrvatska agresor na susjednu zemlju. Takvu koaliciju podupire Račič na način da se nalazi na listi SDP-a i HNS-a. Naime, napao je novinara zbog teksta na našem portalu , unesavši mu se u lice i cerekajući se konstatirao kako on zna da je Smolčić autor toga teksta.

POKUŠAJ RAČIĆEVOG PRITISKA

Takvim ponašanjem Račić pokušava utjecati na pisanje na našem portalu, čime pokazuje veliku nervozu postajući svjestan ispuhane i promašene kampanje koja mu ne daje nimalo šanse. To je sramotno ponašanje, a pogotovo što kolega Smolčić nema baš nikakve veze sa tim istinitim tekstom objavljenom na našem portalu.

RAČIĆ POKUŠAVA UZETI GLASOVE MARASU

Račić pokušava uzeti glasove Marasu, a svima je jasno i da će i tu doživjeti potop i još jedan poraz. Jasno je da će pravi SDP-ovci glasati za Marasa, a pravi i istinski HSS-ovci pod sloganom „vjera u Boga i Hrvatska sloga“ neće glasati za Račića koji promovira Pusićku, nego za nekoga sa desne političke opcije. Već smo rekli da Račić srlja iz poraza u poraz.

Uredništvo Lika online

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.