Modni mačak iz Novalje kandidat za ličko senjskog dožupana

03.02.2017 19:24:18

Mario Kustić, modni mačak iz Novalje praktično je osigurao na lokalnim izborima kandidaturu ispred HDZ-a za mjesto dožupana ličko senjske županije, i to za gospodarstvo. Kustić je i izbor predsjednika ŽO HDZ-a Darka Milinovića kome je Modni mačak iz Novalje jedan od najodanijih ljudi u koga lički politički gubernator ima neograničeno povjerenje. Mnogi HDZ-eovci tvrde da je izbor Kustića jako loš, jer Kustić ničim nije zaslužio tu visoku funkciju, ako HDZ ponovno osvoji županiju. Izbor Kustića za dožupana i sadašnjeg župana Milana Kolića kao glavnog kandidata za župana mnogi vide najavu velikog poraza Milinovićeva HDZ-a.
www.slobodnalika.com

Modni mačak novi uhljeb posrnule županije

07.11.2016 19:41:53

Mario  Kustić, bivši   predsjednik   HDZ  Novalja  i  predsjednik   Nogometnog  saveza  ličko  senjske  županije,  bivši  privremeni  saborski  Zastupnik  nova  je  pojačenje   posve  posrnule  administracije  ličko  senjske  županije. Naime, Kustić  je  nakon  što  nije  ušao  u Sabor  na  posljednjih   parlamentarnim  izborima  dobio  posao  savjetnika  za  sport  i  kulturu  u  županiji,  navodno   je  dobio  na  korištenje  službeni  automobil  županije   i  financijsku  nadoknadu   nepoznatog  iznosa. Taj  će  posao  obavljati  do  lokalnih  izbora  u  svibnju  iduće  godine.
www.slobodnalika.com

SVAKA PTICA SVOME JATU LETI : dr. Dražen Jurković vraća se u HNS ?

14.03.2012 21:41:16

Kao vijest iz neba danas je u Gospiću odjeknulo da je istaknuti hadezeovac dr. Dražen Jurković bivši ratni povjernik Gospića, koji je bio vođa HSS-a i HNS-a u Ličko-senjskoj županiji, navodno otišao iz HDZ i vratio u Hrvatsku narodnu stranku. U toj stranici nisu željeli to potvrditi, dok u HDZ u Lici ne mogu vjerovati i još su u šoku jer jer je Dražen Jurković posljednjih nekoliko godina bio državni tajnik bivšeg ministra zdravstva Darka Milinovića koji je izložio kandidaturu za predsjednika HDZ-a. Mnoge čudi  da je Jurković kao osnivač HDZ nakon lutanja od HSS preko HNS pa opet HDZ odlučio se navodno  vratiti HNS koji je danas glavni koalcijski partner SDP u Vladi.

I nogomet u banani u Otočcu – Šutić postaje i grobar sporta !

11.03.2018 08:44:51

Osim Radio Otočca, čini se da će i nogomet u Otočcu platiti račune političkih osveta. Nogometni klub Otočac, koji ima četveroligaša i okuplja 150 mladih mogao bi doživjeti sličnu sudbinu kao Radio Otočac. Novom raspodjelom sredstava unutar proračuna oštećen je i NK Otočac, koji Komunalcu duguje 100 tisuća kuna za potrošenu vodu. Mnogi upiru prst u predsjednika Gradskog vijeća Otočca Branislava Šutića koji tako postaje i  ozbiljan  kandidat za grobara sporta u Otočcu. Čini se da opće stanje u Otočcu ne vodi nikuda i se grad sustavno uništava.

www.slobodnalika.com

(71)

Šutić straši Otočac šutomanijom !

Novosti  -izbrisano

Šutić harači i pokušava napraviti bezvlašće u Otočcu !

28.06.2017 07:39:03

  1. sjednica Gradskog vijeća Grada Otočca završila je neslavno i u režiji predsjednika Gradskog vijeća Otočca beogradskog doktora znanosti Branislava Šutića.Šutić je predložio, nekoliko točaka dnevnog reda koji nemaju nikakva pravna uporišta. Šutić je na kraju ostao sam sa svojim vijećnicima, dok gradonačelnik Stjepan Kostelac zajedno sa dijelom vijećnika i gradskim službama napustio sjednicu. Šutićeva je namjera bila očita da pokuša silom vladati Otočcem i raditi paralelni sustav vlasti. “Zvjezda”  sjednice  koja  je  završila  fijaskom  bila  je  uz  Šutića,  dekanica  Veleučilišta  Nikola  Tesla  Vlatka  Ružić koja  je  jednog  vijećnika  nazvala  čipanzom.

www.slobodnalika.com

I još mnogo toga što ni pas s maslom ne bi prožvakao.

Vicko nemoj više, dosta si ih hvalio!

Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.