Posjetom  predstavnika Samostalne narodne knjižnice Gospić Dječjem odjelu Opće bolnice Gospić okončana je danas još jedna uspjela akcija. Kako smo već javljali, SNK Gospić pokrenula je kampanju pod nazivom „Čitaj mi“. Ravnatelj SNK Gospić prof. Milan Šarić više je nego zadovoljan rezultatima ove akcije.

-Danas smo na Dječji odjel Opće bolnice Gospić donijeli više od 100 slikovnica. Ovo je prigoda za zahvaliti se svim našim sugrađanima koji su prepoznali vrijednosti ove akcije i donirali djeci slikovnice. Materijalna vrijednost donacije pada u drugi plan. Važna je postignuta sinergija između građana i knjižnice s jedne, i OB Gospić s druge strane. Ove slikovnice svakako će pomoći malim pacijentima da korisno prekrate svoje vrijeme tijekom boravka u bolnici, kazao je ravnatelj SNK Gospić prof. Šarić. U ime Odjela i ove ustanove riječi zahvale rekla je ravnateljica OB Gospić dr. Sandra Čubelić.

-Na ovaj se način nastavljaju divne geste kojima naša knjižnica daruje Opću bolnicu Gospić. Ova donacija slikovnica svakako će puno doprinijeti da se naši mali pacijenti ugodnije osjećaju. Niti jedno elektroničko pomagalo ne može nadomjestiti živu i toplu riječ  roditelja ili medicinskog osoblja koji će djeci čitati ove slikovnice. Djeca će se ugodnije osjećati, a njihova radost je i nama najveća nagrada, rekla je tijekom zahvale na donaciji ravnateljica  Opće bolnice Gospić dr. Sandra Čubelić.

M.S.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.