Današnja garnitura vlasti u Gradu Gospiću i dalje se nastavlja ponašati kao da je Gospić njihova privatna svojina. Pokazalo se to ponovno danas kada su svi podobni mediji dobili pozive za medijsko praćenje događaja u Dječjem vrtiću „Pahuljica“ u Gospiću, osim (naravno) nas par nepodobnih. Izgleda da se već zaboravljena komunistička cenzura i diskriminacija nepoćudnih novinara i medija na ovaj način opet javlja u slobodnoj i neovisnoj Hrvatskoj i to u Gospiću. U gradu za čiju su slobodu pali mnogi hrvatski branitelji.

Danas će u Gospiću susret s građanima imati pučka pravobraniteljica Lora Vidović. Naša redakcija je već podnesla krivičnu prijavu Policiji protiv gradonačelnika Karla Starčević koji je pred svjedocima nedavno izjavio kako određeni novinar neće više smjeti raditi u Gospiću. Osim pučkoj prvobraniteljici prijavu danas dostavljamo i Hrvatskom novinarskom društvu. Informaciju o ovom incidentu već su prenijeli mnogi poznati hrvatski mediji.

Gospić je od danas slobodan grad, bez bilo kakvih podjela“-izjavio je slavodobitno prije dvije godine naš dični gradonačelnik. Čini nam se da je ta sloboda (po njemu) šikaniranje svih onih koji ne misle kao on!!!

GS press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.