Župan dr. Darko Milinović  sa suradnicima primio je danas predstavnice Ženske klape „Senjkinje“  gđu Dubravku Glavaš i gđu Astrid Martulaš koje su Župana upoznale s planovima za obilježavanje  25. godišnjice njihovog rada kojom prilikom će održati jubilarni koncert i izdati nosač zvuka.

Župan je izrazio zahvalnost „Senjkinjama“  koje baštine izvornu klapsku pjesmu hrvatskog priobalja, te su redovit sudionik mnogih klapskih susreta i festivala kako diljem Lijepe naše, tako i u inozemstvu, istaknuvši da nema lijepšeg načina od predstavljanja naše županije nego kroz pjesmu. Također, istaknuo je kako će  županija financijski podržati navedene aktivnosti klape.

Gđa Dubravka Glavaš srdačno je zahvalila Županu na svestranoj  pomoći, istaknuvši da su kroz svoj dosadašnji rad uvijek imale njegovu podršku, što ni ne čudi znajući da  je dr.Milinović i sam veliki ljubitelj klapske pjesme. Naglašava kako će Senjkinje svoju zahvalnost Županu i Ličko-senjskoj županiji izraziti na način koji najbolje poznaju-pjesmom te će i dalje predstavljati  županiju u najboljem izdanju.

Kabinet župana

Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.