Udruga slijepih LSŽ u suradnji sa dipl.oec Ivanom Ožegović organizira  SEMINAR “ POSLOVANJE UDRUGA, KAKVO VODITI POSLOVNE KNJIGE I IZVJEŠTAJI” – KAKO BI IZBJEGLI NOVČANE KAZNE .

SEMINAR OBUHVAĆA SLJEDEĆE TEME: – Općenito poslovanje udruga (izdavanje računa,donacije,članarine,registar članova,sponzorstvo), – Kakvo knjigovodstvo voditi, koje poslovne knjige – Financijski izvještaji – Novčane kazne Tijekom seminara polaznici imaju mogućnost postavljanja pitanja.

PREDAVAČ: – Ivana Ožegović, dipl. oec., savjetnik i računovođa za neprofitne organizacije.

Predavačica se može pohvaliti: – dugogodišnjim iskustvom u poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija, a prije dvije godine se specijalizirala za sportske klubove – stalni autor članaka u časopisu Udruga.hr – povremeni je savjetnik za knjigovodstvo i poslovanje udruga za Računovodstvo i poreze u praksi (RIPUP) – kao jedan od predavača časopisa Udruga.hr sudjeluje na radionici s temom „Jednostavno knjigovodstvo“ – do sada je održala preko 80 seminara i edukacija u Zagrebu, Zadru, Splitu, Šibeniku, Velikoj Kopanici, Novoj Gradiški, Dubrovniku i drugim mjestima diljem Hrvatske – vlasnica je uhodanih knjigovodstvenih servisa specijaliziranih za neprofitne organizacije u Zagrebu, te je krajem 2015.godine otvorila knjigovodstveni ured specijaliziran za sportske klubove u Splitu Datum: 08.02.2018.

Vrijeme trajanja: 2h cijena kotizacije: 150,00 kn po osobi

                        S početkom u 11,00 SATI

Mjesto seminara: u prostorijama udruge slijepih LSŽ na adresi Ulica Bana Josipa Jelačića 16 u Otočcu (u potkrovlju zgrade).

Ako ste zainteresirani, prijaviti se možete na mail: ivana@domino-mod.com ili na mobitel: 091 3343 442

PRIJAVA JE OBAVEZNA ZBOG OGRANIČENOG BROJA MJESTA , A MORA SADRŽAVATI: Ime i prezime te ime udruge kako bi se izdao R1 račun.

Katarina Rupčić, tajnica i voditelj projekata

Gs Press / Udruga slijepih Ličko – senjske županije

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.