VMD Travel Agency je putnička agencija s više od 20 godina iskustva u organizaciji najrazličitijih programa, od aktivnog odmora do poslovnih putovanja, team buildinga, kongresa i sl.

Dugogodišnji smo član Udruge hrvatskih putničkih agencija, posjedujemo IATA licencu za izdavanje avio karata, a uključeni smo i u ISO sustav mjerenja kvalitete.

Više o nama i našem poslovanju možete pronaći na našoj web stranici : http://vmd.hr/

Obzirom da širimo poslovanje i krećemo u suradnju s novim inozemnim partnerima, voljeli bismo kada biste nam mogli pomoći u tome,

ako ćete biti zainteresirani da s nama surađujete na:

– projektima edukacije i zapošljavanja mladih i nezaposlenih soba s vašeg područja

– projektima razvoja turizma na vašem području u suradnji s lokalnim dobavljačima usluga i s vašim uredom

Obzirom da smo već krenuli u realizaciju naših projekata, drago mi je da vas mogu obavijestiti da organiziramo seminar o vođenju u pustolovnom turizmu, koji će se održati u Gospiću, 10.03.2017. godine.

Seminar će voditi kolega Edo Vričić, a biti će otvorenog tipa, besplatan i namijenjen svima koji su zainteresirani za rad u pustolovnom turizmu, konkretno, u vođenju naših turističkih grupa.

Glavne teme razgovora će biti:

  1. mogućnosti zaposlenja u VMD timu u sezoni 2017, na poslovima vođenja pješačkih, biciklističkih i sl. tura aktivnog karaktera.
  2.  mogućnosti suradnje sa VMD timom na programima aktivnog odmora, na poslovima smještaja, prehrane, prijevoza i organizacije degustacija lokalne hrane, prodaje suvenira, itd.

Prijave za sudjelovanje na seminaru molim poslati do 09.03.2017. godine, a prijaviti se možete ovdje:

Prijave za sudjelovanje

Gs Press / VMD Travel Agency / KIC Gospić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.