SDP: Ovo je poziv da izađete na izbore

0

Poštovani građani Ličko-senjske županije, članovi i simpatizeri SDP, dragi prijatelji

U nedjelju 05.sijećnja kao što Vam je poznato održati će se 2. krug izbora za Predsjednika Republike Hrvatske između našeg kandidata  pod brojem 1. Zorana Milanovića  i gospođe Kolinde Grabar Kitarović pod brojem 2.

Ovo je poziv da izađete na izbore i odabirom kandidata pod brojem 1 zaustavite daljnje sramoćenje  ugleda  dužnosti predsjednika kojemu gotovo svakodnevno svjedočimo.

Zato ne dopustimo da još pet godina nastavi takav štetan odnos prema istaknutoj  dužnosti predsjednika  Republike  u kojoj je lopovluk podržavan HDZ-om kroz krađe i svakodnevne laži serviran svima nama, uvjeravajući  nas  da živimo bolje, a istina je upravo drugačija i poznata brojnim građanima koji su zbog korupcije i lošeg standarda  napustili državu.

Izlaskom na izbore i glasom za Zorana Milanovića  dati čete svoj glas  upravo protiv sveprisutnog lopovluka, laži i demagogije koju prodaje HDZ i podržati Hrvatsku sa Zoranom Milanovićem koji se zalaže za otvorenu ,modernu i progresivnu Hrvatsku,

Iz dosadašnjeg života i političkog puta Zorana Milanovića može se prepoznati da će Zoran Milanović uvijek braniti interese Hrvatske, zagovarati prava građana i naravno govoriti istinu.

Podrškom Zoranu Milanoviću podržavate državnika kojemu je Ustav Republike Hrvatske na prvom mjestu i koji Hrvatsku ne dijeli na krivu i pravu, već upravo poštuje  sve građane bez obzira za koga glasuju i da ga  osobno podržavaju.

Zato još jednom  ukoliko želite  bolje i pravednije društvo izađite na izbore jer čete na taj način učiniti mali korak za sebe ali zato velik korak ka  pobjedi najboljeg i najuspješnijeg predsjedničkog kandidata  i budućeg predsjednika s karakterom Zorana Milanovića.

Koordinator

Izbornog stožera LSŽ  Zorana Milanovića

Tomislav Zrinski

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.