Poštovani građani Ličko-senjske županije, poštovani članovi i simpatizeri SDP-a , dragi prijatelji

Iza nas su izbori za predsjednika Republike Hrvatske u kojima je kao što Vam je poznato predsjednički kandidat SDP-a i partnerskih stranaka uvjerljivo pobijedio i tako postao peti predsjednik Republike Hrvatske od njezine neovisnosti.

Naši građani izlaskom na izbore poslali su poruku u kojem pravcu želi da se Republika Hrvatska u budućnosti razvija kao neovisna, suverena država, članica Europske unije.

Upravo ta snažna poruka usmjerava pravac u kojem Republika Hrvatska će ići u narednih pet godina, a to je otvorena, moderna, i progresivna država koja će se odlučno suprotstaviti korupciji, lažima, nepotizmu i klijentizmu koji izjedaju naše današnje društvo.

Zato zahvaljujemo svim građanima koji su se odazvali našem pozivu i izašli na izbore u značajnom broju i podrškom predsjedničkom kandidatu Zoranu Milanoviću omogućili pobjedu i prepoznali snagu, volju, autoritet i karakter čovjeka koji će u sljedećih  pet godina  braniti interese Republike Hrvatske i zagovarati prava čovjeka kao na unutarnjem  tako i na vanjskom političkom planu.

Uvjereni smo da će Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović svojim djelima opravdati ukazano povjerenje građana Republike Hrvatske, a samim tim i županije Ličko-senjske.

Imamo predsjednika kakvog Hrvatska zaslužuje.

Koordinator

Izbornog stožera LSŽ Zorana Milanovića

Tomislav Zrinski

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.