Sajmeni dan bio je idealan za kupnju svega i svačega, pa i stjecanja naklonosti birača. U cijeloj Hrvatskoj danas su predsjednički kandidati, odnosno stranke koje ih podupiru, počeli sa skupljanjem potpisa građana. Na štandu SDP-a bio je koordinator kampanje za Ličko-senjsku županiju Tomislav Zrinski.

Moram reći kako sam jako zadovoljan s odzivom i potpisima građana Gospića. Za manje od jednog sata svoju potporu  u Gospiću dalo nam je više od 100 građana. Sakupljanje potpisa tek je jutros počelo pa ću kao županijski koordinator predsjedničke kampanje Zorana Milanovića obići sva mjesta gdje se potpisi sakupljaju. Dio vremena danas smo  posvetili programu našeg predsjedničkog kandidata i moram reći da su građani postavljali svakako odlična pitanja i pokazali veliko zanimanje za taj program, rekao nam je Tomislav Zrinski.

 

Nedaleko od štanda SDP-a svoj štand istaknuo je HDZ za svoju kandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović. Ono što je u svemu ovome najvažnije je kako su politički takmaci SDP i HDZ danas pokazali visoku razinu tolerancije i uvažvanja, bez animoziteta ili bilo kakvih nesuglasica.

M. S.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.