Dugo najavljivana 4. večer rukometa prošla je na najbolji mogući način. Odlična utakmica 8. kola između Gospića i Zameta II završila je pobjedom domaćina, a kasniji izlazak pokazao kako se u Gospiću može feštati u fantastičnoj atmosferi, bez i jednog incidenta, no krenimo po redu.
Utakmica je kasnila 40 minuta budući su vremenske neprilike onemogućile dolazak gostiju na vrijeme. Nakon što su sve tehničke stvari odrađene dočekan je prvi zvižduk suca nakon kojeg su domaći rukometaši odličnom igrom u prvih 15 minuta došli do vodstva 10:2. Nakon minute odmora gosti iz Rijeke uspijevaju konsolidirati svoje redove te iskorištavaju manjak rotacije ekipe Gospića, pa se na poluvrijeme odlazi s vodstvom domaćih rukometaša (15:11). U drugom dijelu se vodila bitka za svaku loptu. Igralo se periodično, gosti iz Rijeke bi došli na -1, pa Gospićani odlaze na +4, zatim gosti poravnavaju rezultat, pa domaćini vraćaju na +3 te u konačnici ostvaruju pobjedu rezultatom 29:27. Najefikasniji su u redovima ekipe Gospića bili Ivan Jelić s 10 pogodaka, Vanja Antić i Ivan Blašković s po 5 pogodaka, dok je golman Martin Kolačević zaustavio 20 protivničkih udaraca.
Nakon posljednjeg sučevog zvižduka svi rukometaši su se preselili u Highlander˙s Pub koji je imao „rukometno“ ozračje budući su se puštale slike i video isječci s rukometnih utakmica, a bio je tu i natpis RK „GOSPIĆ“. Odlične članice Fit & Fun mini trampolina Gospić i njihova trenerica, pjevačica grupe Tajno ime pomogle su rukometašima dovesti atmosferu na najpozitivniju razinu.
Rukometaši se zahvaljuju svim posjetiteljima utakmice i fešte u Pubu, te se nadaju da se vidimo i dogodine u još boljoj, 5. večeri rukometa.

GsPress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.