RUKOMETAŠIMA GOSPIĆA MATULJI KAO NOVA DESTINACIJA ODLIČNIH USPJEHA

Tri zlata, jedno srebro i čak 12 individualnih nagrada rukometaša Rukometnog kluba “Gospić” rezime su sudjelovanja na turniru u Matuljima.

Maškarani turnir malog rukometa u Matuljima (subota, 16. veljače 2020. godine) održao se po 17. Puta, a gospićki rukometaši su se natjecali u svih 6 kategorija i turnir uveličali s više od 80 malih rukometaša.

Natjecalo se u kategorijama dječaka i djevojčica 2009., 2010. i 2011. godišta, a prednost su imale djevojčice čije su se utakmice igrale u prijepodnevnim satima.

Od ukupno 5 ekipa Gospića najuspješnije su bile djevojčice 2009. godišta koje su ekipno osvojile zlatnu medalju, a individualne nagrade dobile su Anja Rukavina (najbolja igračica turnira), te Sara Vukelić i Lucija Erega (najbolja ekipa turnira).

Kod dječaka (7 naših ekipa) su bili još uspješniji budući su osvajali medalje u sve tri kategorije.

Dječaci 2009. i 2010. godišta su osvojili zlata, dok je ekipa dječaka 2011. godišta bila srebrna. Najboljim igračima u 2009. i 2010. godištu proglašeni su Vito Maras i Matej Tomljenović, a svoja mjesta u najboljim ekipama zaslužili su Mateo Tonković Javorina i Igor Jelinić, odnosno Ivano Stručić i Nikola Stopić.

Kod najmlađih Nikola Nikšić je proglašen najboljim golmanom, a Matej Župan i Roko Šolaja članovima najbolje ekipe turnira.

Čestitamo svima na novim odličnim rezultatima.

Gs Press / RK Gospić

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.