RTL televizija je objavila prve ankete za prijevremene izbore za Ličko-senjsku županiju. Ankete je izradila agencija “Promocija puls”, a rezultati najaviljuju mrtvu bitku između HDZ-a i Darka Milinovića. Da je HDZ ostao zatečen rezultatima govori i izjava prvog čovjeka ličkog HDZ-a Marijana Kustića puna zamuckivanja. Ne treba zaboraviti da je predsjednik HDZ-a Andrej Plenković iz Gospića najavio pobjedu od preko 50%.

Sad je jasno da Milinilovića i ostale nisu smjeli ponižavati i izbaciti: U mandatima poravnati, Milinović u uzlaznom trendu

Prema ovoj anketi HDZ-e dobiva 10 mandata, a Milinović 9, te je vrlo blizu 10-om kako pokazuju ankete. Ovo je pravi debakl HDZ-a koji ima 50% lošiji rezultat nego prije 2 godine. No ono što Milinoviću ide u prilog je njegov uzlazni trend i ne bi bilo nikakvo čudo da bude i relativni pobjednik u što je i uvjeren.

Veliki dobitnik i “Bura promjena” – u uzlaznom su trendu, najveći gubitnik Karlo Starčević

Treća opcija uvjerljivo je Bura promjena Ante Dabe, Stjepana Kostelca i Ante Kovača koja dobiva 4 mandata, te je također u uzlaznom trendu. Najveće razočarenje je HSP Karla Starčevića sa samo dva mandata.

Popularnost političara – Milinovića gotovo 60% ispitanika smatra pozitivnim, Kustića samo 26%. Čak 30% njih ne zna tko je Marijan Kustić

Što se tiče popularnosti tu je Milinović bez premca i gotovo 60% građana o njemu misli pozitivno. O Kustiću samo 26% njih misli pozitivno, a gotovo nevjerojatno je da preko 30% za njega nikada nije niti čulo.

Gs Press / c.p.L.O.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.