Bliži se 8. travnja, a to je dan kada će u Gospiću biti provedeni izbori za predsjednika HDZ – a Grada Gospića. Da podsjetimo, Petar Krmpotić je prije 4 mjeseca podnio ostavku iz moralnih razloga te je za v.d. predsjednika  izabran Petar Radošević. Gradski odbor je donio odluku da se izbori održe 8.travnja po principu jedan član, jedan glas. Središnjica HDZ – a u Zagrebu je sukladno  Statutu imenovala tijela koja su zadužena za provedbu zbora.

ANTON BUNETA-TONI NA ČELU POVJERENSTVA

Za provedbu izbora za Grad Gospić imenovano je Gradsko izborno povjerenstvo na čelu sa Antonom Bunetom. Ostali članovi su Ivana Rukavina, Juraj Verzon, dr. Sandra Čubelić i Nikolina Tonković Čorak . Oni imaju zadatak tehničke pripreme izbora.

RADOŠEVIĆU JEDNOGLASNA POTPORA SVIH PREDSJEDNIKA TEMELJNIH OGRANAKA

Do sada je Petar Radošević jedini koji je istaknuo  kandidaturu za predsjednika HDZ – a Gospić što  i ne treba čuditi budući je Radošević dobio jednoglasnu potporu Gradskog odbora, ali i svih predsjednika Temeljnih ogranaka. Na taj način postao je i favorit predstojećih unutar stranačkih izbora .

U SAMO JEDAN DAN PREKO 500 POTPISA

Da Radošević ništa nije prepustio slučaju govori i činjenica da je prvog dana prikupljanja potpisa prikupio preko 500 potpisa što je dokaz dobre organiziranosti,ali i podrške koje ima na terenu. Za napomenuti je da je za kandidaturu potrebno 80-tak potpisa. Petak je zadnji dan predavanja potpisa te ćemo vidjeti hoće  li još netko  istaknuti svoju kandidaturu.

Prema svemu vidljivom čini se da će HDZ dobiti novog predsjednika magistra međunarodnih odnosa i diplomacije  Petra Radoševića koji se dokazao u stranačkom radu koji je,možemo slobodno reći dao veliki obol svim uspjesima HDZ –a na području Grada, bio je i predsjednik Mladeži HDZ –a  te s obzirom na navedeno ima sve karakteristike postati predsjednik HDZ – a Grada Gospića.

Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.