POZIV NA 1. RADIONICU NA TEMU

RECIKLAŽNO DVORIŠTE U PERUŠIĆU I ODVAJANJE OTPADA

Općina Perušić dobila je EU sredstva za izgradnju reciklažnog dvorišta koje će biti u funkciji već ovog proljeća kada će započeti i intenzivnije aktivnosti odvajanja otpada i njegovog prikupljanja na području cijele općine.

Kako bi odgovorili na razna pitanja o tome što čeka naše mještane, kako odvajati otpad u svojem domu i kako se otpad kasnije zbrinjava i reciklira odlučili smo održati dvije obrazovne radionice otvorenog tipa za sve zainteresirane.

Prva radionica će se održati u utorak, 19.2.2019. s početkom u 17:30h u Perušiću u zgradi Općine, Općinska vijećnica  na adresi Trg popa Marka Mesića 2.

Na radionici će se moći saznati sve o tome koja vrsta otpada se odvaja kod kuće, kako se  tada taj otpad prikuplja i kako će se odvojeni otpad u reciklažnom dvorištu zbrinuti. Radionica će mještanima prikazati taj cijeli ciklus, a očekuje se da će biti dosta pitanja na koja će odgovor dati dipl. ing. Dejan Kosić, koji posjeduje bogato iskustvo u provedbi projekata odvajanja i recikliranja otpada te će ujedno biti i voditelj radionice. Također, na radionici će u uvodnom dijelu predstavnici Općine Perušić predstaviti cjelokupni projekt „Reciklažno dvorište Perušić“ i tijek provedbe projekta.

Molimo sve zainteresirane da se odazovu ovom pozivu i pridruže na radionici.

Voditelj projekta Reciklažno dvorište Perušić: Mihael Kurteš,mag.oec. – Zamjenik načelnika Općine Perušić

Perusic plakatA2 finalno
letak A5 Perusic finalno

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.