Ovo nije prvotravanjska šala – danas je s radom započeo Radio Gospić. Na frekvencijama 97,1 i 105,7 MHz i putem live streama http://radio.kic-gospic.eu:8117/index.html  SLUŠAJ DRUGAČIJE!

Oduševljena publika se danas javljala ravno u eter novog Radio Gospića izražavajući zadovoljstvo početkom emitiranja koje je krenulo jutros u 9 sati. Pozivi i poruke potpore stizali su neprekidno, među njima i poruka potpore župana Kolića. Terase gradskih kafića emitirale su program novog radija. Ekipa je mlada, lijepa i vesela – pravo osvježenje. Voditelji su Iva Talaić, Petar Tomljenović i Marija Štimac.

Ekipa Radio Gospića kao prvog gosta u studiju ugostila je Gradonačelnika Grada Gospića Petra Krmpotića koji je pohvalio mladu ekipu, studijsku opremu i vrlo kvalitetne odašiljače zbog kojih se radio čuje diljem Županije.

„Gospić ima već dugu tradiciju radio postaje, imali smo jedan prekid iz razloga što je bivša radio postaja bila trgovačko društvo koje je prodavala svoje usluge, ali nažalost kao i neke druge velike postaje, nije mogla opstati na tržištu. Današnjem radiju u sklopu Ustanove osnivač je Grad Gospić, ima tri zaposlena, jeftiniji je za porezne obveznike i manja su davanja iz proračuna, a vjerujem ako se poradi na marketingu bit će još jeftiniji.“-  istaknuo je gradonačelnik Krmpotić. Za kraj je gradonačelnik poručio svima da slušaju Radio Gospića i vjeruju mu, a ekipi Radio Gospića zaželio puno uspjeha u radu koji treba biti prvenstveno na korist građana.

Današnji program ponudio je mnogo dobre glazbe, čule su se i želje građana, također i pozdravi poznatih javnih osoba, u eteru je ugošćena i ravnateljica KIC-a Gospić i glavna urednica Radio Gospića Danijela Bogić, koja je pojasnila proces dobivanja koncesije za radijsku djelatnost i zahvalila Gradu Gospiću i Gradonačelniku na inicijativi da se projekt radijske postaje implementira u KIC-u.

„Slušatelji mogu očekivati pravu informaciju u pravo vrijeme, otvorenu raspravu o važnim temama,pokrivenost svakog segmenta našeg društva, kritičku misao o lošim trenucima i promoviranje novih ideja,projekata i mišljenja.“ – istaknula je  ravnateljica KIC-a.

Ravnateljica je slušateljima poručila da budu aktivni, da se javljaju sa svojim prijedlozima,idejama ali i kritikama, jer samo tako se postiže još bolja slušanost. Radio Gospić je ovdje zbog slušatelja, a  kao što slogan kaže SLUŠAJ DRUGAČIJE!!!

Radio Gospić pratite i putem facebooka, instagrama, you tubea kao i putem web stranice www.radio-gospic.com.

Gs Press / Nikola Mraović

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.